Kuinka tavoittaa kohderyhmäsi sosiaalisessa mediassa?

Etkö tavoita haluttua kohderyhmää? Eivätkö ihmiset kiinnostu sisällöstäsi? Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tavoittaa kohderyhmä sosiaalisessa mediassa. 

Kuinka välttää yleisimmät virheet sosiaalisessa mediassa?

Eivätkö ihmiset löydä julkaisujasi? Eikö yrityksesi saa seuraajia sosiaalisessa mediassa? Tässä artikkelissa on kerrottuna, kuinka välttää yleisimmät virheet sosiaalisessa mediassa. 

Mikä ero on Instagram stories ja feed markkinoinnilla?

Instagramissa voit mainostaa maksullisesti ja ilmaiseksi. Ilmainen markkinointi feedissä ei välttämättä ole huonompi kuin maksettu, kun käytät oikein hashtageja.

Miten onnistua sisällöntuotannossa verkkosivuilla?

Pyöriikö sisällöntuotanto paikallaan? Kaipaatko yrityksellesi boostia sisällöntuotantoon? Tässä sinulle muutamia vinkkejä yrityksesi sisällöntuotannon tehostamiseen!

Onko brändisi vanhentunut? – Brändää se uudelleen

Kaipaatko yrityksellesi uutta identiteettiä, logoa tai verkkosivuja? Vai onko mielessäsi esitellä uusi tuote tai palvelu? Tässä tilanteessa uudelleenbrändäys saattaa tulla puheeksi. Tässä sinulle muutama pointti uudelleenbrändäykseen liittyen ja milloin se kannattaa.

Kuvaaminen luonnonvalossa

Oletko vasta aloittanut valokuvaamisen tai harrastanut valokuvaamista jo pidempään, mutta kuvattavan kohteen valaisu mietityttää? Tässä olisi muutamia vinkkejä parempiin valokuviin luonnonvalon kanssa.

Some-strategian ABC

Tavoitteelliseen sosiaalisen median tekemiseen tarvitaan kärsivällisyyttä. Haasta itseäsi ja luo selkeät tavoitteesi some-strategiaasi.

Reels on paras tapa kasvattaa Instagramia!

Reelsit ovat tehokkain tapa kasvattaa Instagram tiliäsi. Ota tästä vinkit talteen, esim. miten ladata parempi laatuisia videoita.

Näin käytät hashtageja Instagramissa vuonna 2023

Instagram muuttaa tunnetusti algoritmiaan aina tietyin väliajoin. Lue miten menestyt toimivalla hashtag-strategialla vuonna 2023!

Mitä värit kertovat brändistäsi?

Teemme jatkuvasti valintoja, joissa värit ovat suuressa osassa. Tämän takia värimaailman suunnittelu on visuaalisen suunnittelun yksi tärkeimpiä elementtejä.

Mitä julkaista Instagramissa ja milloin?

Olet varmasti kuullut, että Instagram-tilille on julkaistava säännöllisesti, jotta se menestyy. Onko asia kuitenkaan näin mustavalkoista?

TikTok avuksi yrityksen näkyvyyteen!

Kannattaako TikTok yrityksen markkinoinnissa ja mitä hyötyä siitä on? Lue tästä blogista!

Visuaalinen suunnittelu

Tiedätkö mitä visuaalinen suunnittelu on tai mitä suunnittelijan työnkuvaan kuuluu? Lue tästä blogista!

Miksi yrityksen kannattaa olla somessa?

Löytyykö yrityksesi jo somesta? Jos vastasit ei, tämä blogi kannattaa lukea!

Kannattaako sisällöntuotanto ulkoistaa?

Eikö yrityksen arjessa jää aikaa somelle ja tarvitsisit apua sen kanssa? Tämä blogi on sinulle!