Kerromme tarinasi sosiaalisessa mediassa

Sisällöntuotanto ja somemarkkinointi vaatii suunnitelmallisuutta, säännöllisyyttä ja aktiivisuutta tuottaakseen tulosta. Somen kiemurat ja trendit ovat intohimoamme ja seuraamme päivittäin, mitä sosiaalisen median maailmassa tapahtuu. Te voitte siis keskittyä omaan intohimoonne, kun me varmistamme, että kaikki kuulevat ja tietävät siitä!  

Miksi Kuksa Media?

Kuksa Medialla välitämme ja haluamme olla kumppani

Haluamme olla aidosti markkinoinnin kumppanisi ja osana yritystänne. Meidän vahvuutemme on ideoida luovaa sisältöä, joka tuottaa tuloksia asiakkaillemme.

Laadukas some ja sen tekeminen vaatii aikaa ja ajatusta

Lähes jokainen osaa laittaa päivityksen Facebookiin tai Instagramiin, mutta tiedätkö Instagramin algoritmeista, analytiikasta tai tulevista muutoksista? Somen kiemurat ja trendit ovat intohimoamme ja seuraamme päivittäin, mitä sosiaalisen median maailmassa tapahtuu.

Tunnemme somemaailman ja algoritmit

Meidän henkilökuntamme koostuu oman alansa ammattilaisista. Tunnemme alustat, algoritmit ja työkalut. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, jotta pysymme alati muuttuvan markkinointimaailman aallonharjalla.

Nykyaikainen kalusto

Laadukkaat kuvat ja toimiva sisällöntuotanto vaativat nykyaikaisen kaluston. Päivitämme kuvauskalustoamme tarpeen mukaan, jotta voimme tuottaa korkealaatuista ja ajankohtaista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta, juuri yrityksellesi sopivalla tavalla. 

Mitä palvelu pitää sisällään?

Voitte keskittyä täysin omaan intohimoonne, kun me kokonaisvaltaisesti varmistamme, että kaikki kuulevat ja tietävät siitä.

  • Suunnittelupalaveri
  • Julkaisukalenteri
  • Ammattivalokuvaaja
  • Sisällöntuotanto
  • Nykyaikaset alustat ja välineet
  • Tulosten raportointi

”Kuksa Media oli uusi oululainen toimija, mutta jo ensitapaamisella he vakuuttivat meidät osaamisella, idearikkaudella ja innostuksellaan.”

Katriina Karjalainen, Rio Live

Kannattaako sisällöntuotanto ulkoistaa?

Lue blogistamme miksi yrityksen some ja sisällöntuotanto kannattaa ulkoistaa. Huolehdimme puolestasi sisällöstä ja siitä, että olette siellä missä asiakkaatkin!

Lisää aiheesta

Reels on paras tapa kasvattaa Instagramia!

Reelsit ovat tehokkain tapa kasvattaa Instagram tiliäsi. Ota tästä vinkit talteen, esim. miten ladata parempi laatuisia videoita.

Mitä värit kertovat brändistäsi?

Teemme jatkuvasti valintoja, joissa värit ovat suuressa osassa. Tämän takia värimaailman suunnittelu on visuaalisen suunnittelun yksi tärkeimpiä elementtejä.

Mitä julkaista Instagramissa ja milloin?

Olet varmasti kuullut, että Instagram-tilille on julkaistava säännöllisesti, jotta se menestyy. Onko asia kuitenkaan näin mustavalkoista?