Kotisivut sinun toiveittesi mukaan

Laadukas yritys tarvitsee laadukkaat nettisivut. Kun potentiaalinen asiakas etsii palveluntarjoajaa, on yleensä ensimmäisenä askeleena nettisivujen vilkaisu. Mikäli sivut eivät säväytä, löytyy netin syövereistä varmasti kilpailija, jonka verkkosivut ovat enemmän asiakkaan mieleen. Sivut voidaan nähdä yrityksen näyteikkunana sekä väsymättömänä myyjänä. Mieti siis, mitä haluat näyttää ohikulkeville ihmisille ja miten myyjäsi hoitaa työn, kun et itse ole paikalla. 

Hinnasto

Toimimme palvelumalli periaatteella. Maksat sivustosta kuukausihintaa, joka pitää sisällään projektin alussa tehtävän työn (suunnittelu, ohjelmointi jne) sekä julkaisun jälkeen hinta pitää sisällään palvelinkulut.

Tartten verkkosivut

199 €/kk + alv.

Sopimuksen minimikesto 24 kk.

Aloittelevat yritykset, yksinyrittäjät, yritykset, jotka tarvitsevat käyntikorttisivun

Kohderyhmäkartoituksessa etsitään yrityksellesi asiakasryhmät, jotta markkinointi voidaan kohdentaa tehokkaasti vastaamaan näiden ryhmien tarpeita ja odotuksia.

Yritystarina on lyhyt kertomus, joka esittelee yrityksen alkuperän, arvot, missiota ja keskeisiä saavutuksia. Yritystarinan luominen ei ole aina helppoa. Autamme sinua tässä, jotta voit erottautua kilpailijoista tarinankerronnan avulla.

Verkkosivun suunnittelu käsittää sivuston ulkoasun ja käyttäjäkokemuksen suunnittelun, kun taas ohjelmointi liittyy tekniseen toteutukseen ja toiminnallisuuksien rakentamiseen varmistaen suunnitellun sivuston toimivuuden. Verkkosivusto suunnitellaan responsiiviseksi, jotta se toimii täydellisesti jokaisella laitteella.

  • Verkkosivuja ylläpidetään WordPressille optimoidulla palvelimella. Palvelin mahdollistaa, että sivusto on teknisesti hakukoneoptimoitu siten, että hakukoneiden testipalvelut antavat kiitettävän arvosanan sivustolle.
  • Palvelin on suojattu tiedossa olevilta WordPress-hakkerointiyrityksiltä.
  • Ylläpitoon kuuluu myös WordPressin ja käytettävien lisäosien päivitys.

Yhteydenottolomake kerää asiakkaiden viestit silloinkin, kun sinä et ole tavoitettavissa. Asiakkaat voivat lähettää viestejä ja kysymyksiä suoraan yrityksellesi.

Pidämme jokaiselle uudelle asiakkaalle käyttökoulutuksen verkkosivuille. On tärkeää tuntea omat sivut, jotta asiakasta voi tarvittaessa ohjata toimimaan nettisivuilla. Tulevia verkkosivujasi on myös helppo muokata itse. Saat meiltä helpot ohjeet.

Esimerkkejä tämän paketin sivustoista:

raksapekka.fi
fysminna.fi
keikkahoitajat.fi

Ois kiva saada kauppaaki täältä

349 €/kk + alv.

Sopimuksen minimikesto 24 kk.

Yritykset, jotka haluavat panostaa nettisivuihinsa ja odottavat tuloksia.

Totta kai tähän kuuluu samat ominaisuudet kuin suppeammassa paketissa.

Verkkosivun avainsanakartoitus on prosessi, jossa analysoimalla ja valitsemalla tarkoituksenmukaisia avainsanoja tai -fraaseja pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa. Tämä auttaa houkuttelemaan sivustolle sinulle tärkeää kohdeyleisöä ja parantamaan sivuston hakukonenäkyvyyttä, mikä puolestaan tukee liikennettä ja sivuston suorituskykyä verkossa.

  • Max 20 sivua
  • 3 hakukoneystävällistä artikkelia

Analytiikan avulla seuraamme valittuja toimintoja sivustollasi. Näitä voi olla esimerkiksi tietyn sivun kävijämäärät, lomakkeiden täytöt tai ostotapahtumat. Analytiikan maalittaminen auttaa ymmärtämään, kuinka hyvin verkkosivusto täyttää tavoitteensa ja mahdollistaa paremman näkymän sivuston tehokkuuteen ja käyttäjäkäyttäytymiseen.

Saat viikottain sähköpostiisi raportin sivustosi kävijämääristä ja sijoituksista Googlessa.

Saat viikottain sähköpostiisi raportin sivustosi kävijämääristä ja sijoituksista Googlessa.

Pienet sisältöpäivitykset sisältyvät hintaan. Näihin päivityksiin voi kuulua esimerkiksi ajankohtaisten tapahtumien lisääminen, tuotteiden päivittäminen tai pienten virheiden korjaaminen. Pienet sisältöpäivitykset ovat tyypillisesti nopeita ja helppoja tehdä, ja niiden tarkoituksena on pitää verkkosivusto ajan tasalla ja tarjota kävijöille tuoretta ja relevanttia tietoa. Suuremmista sisältöpäivityksistä, kuten kieliversiointi, sovitaan erikseen.

Esimerkkejä tämän paketin sivustoista:

oulunrvp.fi
tuiranisannointi.fi
samira.fi

Mulla ois tällänen visio

Kysy tarjous

Tarpeeseen kuin tarpeeseen. Esimerkiksi verkkokaupat, integraatiot jne.

Sovitaan etäpalaveri, jossa käydään teidän tarpeet läpi ja pohditaan yhdessä mitä tarvitsette.

Esimerkkejä tämän paketin sivustoista:

wariomamas.fi
tuplar.fi
holidayinlapland.fi

Lisäpalveluita liittyen verkkosivuihin

Aiemmin mainittujen pakettien lisäksi tarjoamme seuraavia lisäpalveluita verkkosivuihin liittyen:

Hakukoneoptimointi

Kaikki sivustomme ovat teknisesti optimoitu hakukoneita silmällä pitäen, mutta varsinainen hakukoneoptimointi on sisällöntuotantoa. Tarjoamme sinulle näkemystä ja apukäsiä hakukonenäkyvyytesi lisäämiseen.

Google Ads -markkinointi

Tehokkaan ja oikein kohdistetun Google Ads -markkinoinnin avulla on mahdollista ohjata verkkosivuille kävijöitä juuri sinulle tärkeistä kohderyhmistä.

Valokuvaus

Hyvin usein verkkosivun uudistuksen yhteydessä tarvitaan uusia kuvia. Järjestämme kuvauksen tehokkaasti, joten sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle.

Miksi Kuksa Media?

Kuksa Medialla välitämme ja haluamme olla kumppani

Haluamme olla aidosti markkinoinnin kumppanisi ja osana yritystänne. Meidän vahvuutemme on ideoida luovaa sisältöä, joka tuottaa tuloksia asiakkaillemme.

Luomme yhteiset askelmerkit

Verkkosivujen tekeminen lähtee liikenteeseen yhteisellä suunnittelupalaverilla. Kartoitamme yrityksenne tarpeet ja luomme askelmerkit tulevaan. Palaverin jälkeen luomme verkkosivut palvelemaan yrityksenne tarpeita. 

Ammattivalokuvaaja

Valokuvat  herättävät ajatuksia ja vahvistavat mielikuvaa brändistä. Ammattilaisen ottamat kuvat kertovat yrityksen tarinaa juuri sen ansaitsemalla tavalla, laadusta tinkimättä. Laadukkaat kuvat ovat toimivien nettisivujen kirsikka kakun päällä.

Hakukoneoptimoidut verkkosivut

Teemme juuri teidän näköiset verkkosivut vastaamaan tarpeitanne. Hakukoneoptimoidut nettisivut säväyttävät visuaalisesti ja käyttäjäystävällisyydellään. Sujuva käyttökokemus on tärkeä osa nettisivujen toimivuutta.  

”Kuksa Media oli uusi oululainen toimija, mutta jo ensitapaamisella he vakuuttivat meidät osaamisella, idearikkaudella ja innostuksellaan.”

Katriina Karjalainen, Rio Live

Kannattaako sisällöntuotanto ulkoistaa?

Lue blogistamme miksi yrityksen some ja sisällöntuotanto kannattaa ulkoistaa. Huolehdimme puolestasi sisällöstä ja siitä, että olette siellä missä asiakkaatkin!

Lisää aiheesta

Reels on paras tapa kasvattaa Instagramia!

Reelsit ovat tehokkain tapa kasvattaa Instagram tiliäsi. Ota tästä vinkit talteen, esim. miten ladata parempi laatuisia videoita.

Mitä värit kertovat brändistäsi?

Teemme jatkuvasti valintoja, joissa värit ovat suuressa osassa. Tämän takia värimaailman suunnittelu on visuaalisen suunnittelun yksi tärkeimpiä elementtejä.

Mitä julkaista Instagramissa ja milloin?

Olet varmasti kuullut, että Instagram-tilille on julkaistava säännöllisesti, jotta se menestyy. Onko asia kuitenkaan näin mustavalkoista?